Vårt mål är att Avenda Consulting ska kännas som det självklara valet för dig som ständigt vill utvecklas i din yrkesroll.
Vi vill att våra medarbetare har höga krav både på sig själva och på Avenda som arbetsgivare. När man arbetar på Avenda ska man känna sig sedd, man ska aldrig behöva bli en i mängden hos oss.

På Avenda tar vi väl hand om våra konsulter. På din första dag som anställd på Avenda kommer vi bl.a. att gå igenom konsultrollen med dig, d.v.s. vad man ska tänka på som konsult och vilka värderingar Avenda står för.
Eftersom vi är ett tjänsteföretag så är det våra medarbetare som utgör själva företaget. Därför vill vi också att våra medarbetare ska vara med och påverka den riktning i vilken Avenda utvecklas. Som anställd på Avenda ska det alltid kännas självklart att komma med förbättringsförslag, oavsett vilket område det gäller. Om man som arbetsgivare inte lyssnar på sina medarbetare så har man ingen chans att bli den bästa arbetsgivaren och behålla den positionen.

På Avenda jobbar vi alltid hårt för att se till att vi har attraktiva ersättningsnivåer och förmånspaket. Att erbjuda våra anställda sjuk- och pensionsförsäkringar som ligger minst på samma nivå som kollektivavtalen kräver är en självklarhet för oss på Avenda.
Övertidsersättning är naturligtvis också en självklarhet hos oss. Samtidigt så gör vi förstås vårt bästa för att våra konsulter inte ska behöva jobba över.

Vi söker hela tiden efter duktiga mjukvaruutvecklare. Vi har även lediga tjänster inom andra områden. 
För att se vilka lediga tjänster vi har just nu, vänligen se våra annonser här: https://se.indeed.com/jobb?q=avenda&l

Kontakt
Avenda Consulting
Norra Vallgatan 20
211 25 Malmö

E-post:
jobs [at] avendaconsulting.se
info [at] avendaconsulting.se

 

© Copyright Avenda Consulting