Om Avenda

Avenda Consulting är ett Malmöbaserat it-konsultföretag som arbetar med både inbyggda och öppna system.
Vi som arbetar på Avenda Consulting har mycket lång erfarenhet av it-konsultbranschen, både som konsulter och chefer.

Vår högsta prioritet är alltid att leverera den bästa kompetensen till en rimlig kostnad för våra kunder.
För att klara detta har vi en mycket noggrann urvalsprocess vid våra rekryteringar samt en mycket slimmad organisation för att hålla nere kostnaderna.
När vi behöver anställa nya konsulter så nöjer vi oss bara med dem som möter våra högt ställda krav på teknisk och social kompetens. Om vi inte hittar en kandidat som möter våra krav, så avstår vi hellre från att genomföra rekryteringen. Denna policy ger kanske inte den högsta tillväxten på kort sikt, men på lång sikt är vi övertygade om att detta är rätt väg att gå. Eftersom huvudkravet från våra aktieägare är att hålla högsta kvalitet i allt vi gör, så kan vi följa denna linje istället för att ha för mycket kortsiktig fokus på tillväxt och vinstmarginaler.
För att hålla nere våra kostnader ser vi framförallt till att ha kostnadseffektiva kontorslösningar samt en minimal overhead när det gäller administrativ personal.

Vi har idag kontor i Malmö, men vi arbetar i allt högre grad med uppdrag i Stockholm och vi har därför för avsikt att starta ett kontor i Stockholm också. Utöver Öresundsregionen och Stockholm, så är vi även aktiva i Göteborg, Linköping och Jönköping.
Avenda Consulting är en del av Avenda Solutions AB.

© Copyright Avenda Consulting